v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Gyakran ismételt kérdések nyelvtanfolyamainkról

Mivel Nyelviskolánkban nem csoportos nyelvtanfolyamokat szervezünk kötött időpontokban, hanem egyéni haladási rendszerben tanítjuk a német és angol nyelvet, rendszeresek az ezzel kapcsolatos kérdések, amik közül a leggyakrabbakat összegyűjtöttük.

Mit takar az egyéni haladási rendszer, ez valami „alfa” állapotos tanulás?

Egyáltalán nem. A módszerünk nevében is benne van, a te tudásszintedre állítunk össze egy haladási programot. Ez olyan feladatokat, tanulnivalókat jelent, ami lépésenként visz végig téged az adott szinten. Így fogsz nyelvtani szerkezeteket, szavakat tanulni, filmeket nézni, hanganyagot hallgatni. Minden új dolgot tantermünkben tanulsz meg, munkádat nyelvtanár irányítja és segíti. Ezeket szóban és írásban gyakorlod is, amik helyességét a nyelvtanár négyszemközt számon kéri, illetve közösen javítjátok is a hibákat. A haladási programodon saját tempódban haladsz, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Amikor jössz tanulni a következő alkalommal, ott folytatod, ahol előzőleg abbahagytad, így akkor se maradsz le, ha éppen le kellett mondanod az előző órádat. Az itt megszerzett tudást aztán heti rendszerességgel beszédórákon be is gyakorlod, hogy teljesen magabiztossá válj a használatukban.

Hány fős csoportba fogok járni nyelvtanfolyamra?

Nálunk nincsenek csoportok, egy tanteremben egyszerre maximum nyolcan lehetnek, de mivel mindenkivel külön foglalkozik a nyelvtanár, a résztvevők nem alkotnak csoportot. Minden tanulónk a saját tanulási tempójában halad.

Tankönyvekből vagy fénymásolt anyagokból fogok tanulni?

Nyelvtanítási módszerünket tankönyvekre alapozva építettük fel. Teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokú szintig ezekből fogsz tanulni. Ezen felül video és hanganyagok, segédeszközök kerültek beépítésre a képzési programunkba. Ezeket a tankönyveket a tanfolyami díjon felül kell megvásárolnod, amit nálunk is megtehetsz, de beszerezheted egyénileg is. A tankönyvek pár ezer forintba kerülnek és mindig az adott szintednek megfelelőt kell csak megvenned.

Én beszélni szeretnék. Nálatok mennyi kommunikációra van lehetőség?

A tankönyvekre felépített képzési programunk a nyelvtan és szókincs fejlesztő feladatokon kívül sok szóbeli feladatot, videó és hanganyagot is tartalmaz. A szóbeli feladatokat mindig nyelvtanárral, négyszemközt oldod meg. Ezen felül, a teljesen kezdő szintet elhagyva hetente veszel részt beszédórákon, ahol, veled, azonos szintűekkel gyakorlod a kommunikációt, amit addig megtanultál. Ezek a beszédórák úgy vannak felépítve, hogy te tudj és merj beszélni, hisz ez a közös célunk.

Hetente hány órát érdemes nálatok töltenem, hogy hatékonyan tanuljam a német vagy angol nyelvet?

Sok éves tapasztalatunk alapján heti 6 órában érdemes gondolkodnod, amit 2x3 vagy 3x2 óra felosztásban javasoljuk ütemezni, a nyitva tartásunk alatt neked megfelelő időben. Ha intenzíven akarsz tanulni, arra is van lehetőséged, heti 12 nyelvóráig is emelheted a letanult időt, jöhetsz akár minden nap. Az intenzív tanulást is bármikor elkezdheted, itt sem kell csoportindulásra várnod.

Tényleg akkor jövök tanulni hozzátok, amikor akarok?

Valóban, te fogod mindig megtervezni, mikor jössz hozzánk tanulni, azaz te írod az órarended. Hétköznapokon reggel 08.00-tól este 20.00-ig vagyunk nyitva, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig, így ez alatti időszakra biztosan be tudod tervezni te is a nyelvtanulást, bármennyire elfoglalt vagy. Nyelvóráink 60 percesek, egy alkalommal érdemes 2-3 órás tanulást tervezned. Ráadásul nálunk nincsen tavaszi, nyári szünet, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, így ez miatt sem kell a tanulást szüneteltetned.

Mi történik, ha nem tudok eljönni angolórára?

Ha nem tudsz jönni nyelvórára, amikorra tervezted, telefonon vagy e-mail-ben jelzed és átírunk egy neked megfelelő időpontra. Rugalmasak vagyunk, ha időben jelzed kezdés előtt, akkor az órád sem veszik el, azaz nem történik semmi. Amikor jössz tanulni, onnan folytatod, ahol előzőleg abbahagytad.

Biztos, hogy nekem is be fog válni a módszeretek?

Bármennyire igyekszünk, mi sem tudunk mindenkinek segíteni a nyelvtanulásban. Ezért is találtuk ki a próbatanfolyamunkat, 16 órát tanulhatsz 14500,-Ft-ért kötelezettségek nélkül. Ha nem vagy elégedett, jelzed a 16 óra letelte előtt és visszafizetjük a teljes összeget, függetlenül attól mennyi órát jártál le. Látod, még a kockázatot is átvállaljuk, neked már csak akkor kell döntened, amikor kipróbáltál minket és a módszerünket.

Milyen tanfolyami díjra számíthatok a próbatanfolyam után?

Áraink átlagosak, ráadásul 60 perces órákra vonatkoznak. Minél tovább tanulsz nálunk, annál kedvezőbbek az áraink.

Egyben kell előre fizetnem vagy részletfizetésre is van lehetőség?

A próbatanfolyam végén közösen tervezzük meg, hogy milyen intenzitásra és mennyi időre lesz szükséged, hogy elérd a célod a nyelvtanulásban. Ez lesz a te tanfolyami csomagod, aminek az árát egy összegben is fizetheted, de választhatsz havi részletfizetést is. A díjat banki utalással vagy készpénzben tudod rendezni.

Vannak nálatok kedvezmények, amiket igénybe vehetek?

Két kedvezményünk van. Családi kedvezményt abban az esetben adunk, ha a többen is tanultok nálunk. Természetesen minden családtag megkapja ilyen esetben a kedvezményt. Ajánlási kedvezményre akkor számíthatsz, ha barátod, ismerősöd, kollégád a te javaslatodra el kezd tanulni nálunk. Az ajánlásért egyszeri kedvezménnyel számolhatsz.

Ez mind szép, de én nyelvvizsgát szeretnék, arra hogyan készülhetek fel nálatok?

Nyelviskolánk több éve készít fel tanulókat nyelvvizsgákra rendszeresen. Ha nálunk tanulsz, megismerjük személyiséged és a tanulással kapcsolatos erősségeidet, gyengeségeidet is. Ebből kiindulva javaslunk leginkább neked megfelelő nyelvvizsgát, amire külön felkészítő tanfolyamon fogod begyakorolni az adott vizsga típusfeladatait, követelményeit.

Szerveztek nyelvvizsgát is?

Nyelviskolánk nem vizsgáztató hely, csak felkészítünk, illetve próba nyelvvizsgára van lehetőséged. Gyakorlatilag mielőtt megkezdenéd a nyelvvizsga felkészítést, részt fogsz venni egy próbanyelvvizsgán. Itt írásban és szóban adsz számot a nyelvtudásodról, amit a nyelvvizsgák sztenderdjei alapján ki is értékelünk. Ha az elvárt tudásszinttel rendelkezel, neki állhatsz a felkészítésnek. Ha hiányosságokra derül fény a próba vizsgán, akkor azokat még korrigáljuk, mielőtt elkezdenéd a felkészítést.

Kocsival szeretnék járni hozzátok, tudok parkolni valahol 2-3 órán át?

Díjmentes a parkolás a Martinovits utcában, illetve az emeletes házak közötti parkolóban, délutáni óráktól lehet találni helyet a Gyümölcs utcában is, ami szintén díjmentes..

Tanulóink véleményei

„Nélkületek még mindig csak a dadogós, motyogós és esetlen kezdő lennék, amit sikeresen megváltoztattunk. Köszönök minden segítséget és a nyelvvizsga felkészítést, mert rengeteget tanultam. Ígérem, meglátogatlak titeket, és viszem a nyelvvizsga bizonyítványt is, hogy dicsekedhessek.”
Sz. Gyula

„Amikor elkezdtem itt tanulni, el voltam keseredve, mert nagyon sokat felejtettem középiskola óta (4 év) és sok minden nehezen ment. Most viszont már könnyebb a helyzetem, munkahelyen is sokkal bátrabban írok angolul e-mail-eket, már túl vagyok az első telefonbeszélgetésen is, így egyre büszkébb vagyok magamra. Minden nyelvtanár segítőkész, aranyos. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a nyelviskolát választottam, rengeteget köszönhetek a Hello English-nek. Thanks for your help!”
L. Attila

„Nyáron kezdtem a tanulmányaimat a nyelviskolában. Azzal a céllal jöttem ide, hogy ősszel leérettségizem és télen nyelvvizsgázom. Ez akkor lehetetlen küldetésnek számított. Viszont azóta írtam egy 78%-os osztályozó vizsgát, illetve a szintzáró vizsgáim remekül sikerültek. Egyre közelebb kerülök a célomhoz, remélem sikerülni fog. Ez a számomra új fajta oktatási rendszer pozitív eredményeket produkál és mellesleg remek emberekkel ismerkedtem meg. Rendes iskolában nem gyakran lehet ilyen tanárokkal szolgálni.”
T. Anett

„Nagyon jól érzem magam a nyelviskolában, szimpatikusak és segítőkészek a nyelvtanáraim. Teljesen azt kaptam, amit ígértek, rugalmasan kezelik a folyamatos változásokat, amit az élet hoz a munkám miatt. Ki mennyit tanul, olyan gyorsan fejlődik. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm szépen az eddigi türelmet.”
M.R.

„Több évig tanultam angolt középiskolában, nem túl sok sikerrel. Az itt eltöltött 4 hónap alatt többet fejlődött a nyelvtudásom, mint a középiskola 4 éve alatt. Soha nem érzem tehernek, ha nyelvórára kell jönnöm, mindig jó hangulatban telnek az órák. Régebben gyomorgörcsöm volt, ha meg kellett szólalnom angolul, mióta ide járok ez rengeteget javult, köszönhetően a nyelvtanárok kedvességének és segítőkészségének. Eddig csak a középfokú nyelvvizsga volt a cél, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy a középfok megszerzése után is folytatni fogom a tanulmányaimat.”
B. Lilla

„Középfok letevése után pár évvel ugyanide jöttem vissza a felsőfokot is megcsinálni. A középfok alatt még "csak" erős nyelviskola volt, most már egy nagy, sok nyelvtanáros komoly intézménnyé nőtte ki magát ahol az ember igazán motiváltnak érezheti magát tanulni, mert a tanárok nagyon pozitívak, segítőkészek. Sok élménnyel és tudással gazdagodva térek vissza Angliába.”
V. A.

„Nagyon boldog vagyok, mert egyre több sikerélményem van az angol terén. Egyre közelebb vagyok egy sikeres nyelvvizsgához. Nagyon szeretem ezt a nyelviskolát és mindenkinek ajánlom, mert itt az ember megkapja a kellő segítséget és figyelmet a tanuláshoz.”
K. Ivett

„Szeptemberben kezdtem el angolt tanulni itt a nyelviskolában, eleinte nem szerettem és a kiejtés is idegesített. Itt nagyon kedves és türelmes nyelvtanárokkal tanulhatok, akik igen jól át tudják adni a tudásukat. Most már elmondhatom, hogy szeretem az angol nyelvet és nagyon jó úton haladok a célom felé. Ez annak köszönhető, hogy az itteni légkör nagyon barátságos és nem csak segítséget kap a tanuló, hanem nem fél angolul megszólalni sem. A dicséretekből is van bőven, és ami fontos, folyamatos visszajelzést kapok a haladásomról. Köszönöm a türelmet és a sok segítséget!”
B. Erika

„Örülök neki, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Folyamatos visszajelzést kapok a hibáimról és természetesen a dicséret sem marad el. Ennél jobb ösztönzési rendszer nem létezik. Az időbeosztásnál, vizsga időpontoknál mindenki megtalálja az életvitelének megfelelő helyet. Nem lehet kifogás, csak tanulni kell.”
F.S.

„Viszonylag magasabb szintű nyelvtudással érkeztem ide a nyelviskolába. Azt reméltem, hogy a rugalmas és változtatható időbeosztás kétgyermekes anyaként nekem is lehetőséget ad a fejlődésre. Nos ez valóban megtörtént. Augusztusban sikeresen letettem a TELC felsőfokú nyelvvizsgát, de továbbra is lelkesen járok angol nyelvórákra.”
Lné K.M.

„Tegnap este derült ki, hogy sikerült a szóbeli nyelvvizsgám. Annyira örülök! Mindent köszönök, még jelentkezem, ha meglesz a bizonyítványom.”
F. Szilvia

„Sokszor gondolok rátok és tudom, sokat köszönhetek nektek, hisz nélkületek nem lehetnék itt. Mindent köszönök nektek innen Londonból a második otthonomból. Üzenem a hasonló ambíciókkal megáldott nyelvet tanuló honfitársaimnak, hogy szorgalmasak legyenek és kitartóak. A sok tanulás meghozza eredményét.”
Á. Zsolt

„Nagyon jó döntés volt a részemről, amikor jelentkeztem a Hello English Nyelviskolába. Teljesen kezdőként indultam neki az angol nyelvnek. A nyelvtanárok nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Nagyon sok dolgot megtanultam az idő alatt, amíg az angol nyelvtanfolyamra jártam. A kiejtésbeli nehézségek sem jelentettek nagy problémát, hiszen minden szónak átbeszéltük a kiejtését. Az angol nyelvtani szabályok megértéséhez sok-sok példamondatot fordítottunk, így sikerült elsajátítanom az alapokat. A beszédórák nagyon jó lehetőséget nyújtottak arra, hogy az elméletben megszerzett tudást beszélgetési szinten is gyakorolhassam. Nagyon jó volt, a rugalmas időbeosztás, így én határozhattam meg, hogy milyen időpontokban megyek nyelvtanfolyamra. Ha valami közbejött, akkor beszéltem Annamarival, aki mindig segítőkész volt. Nagyon elégedett vagyok a Hello English Nyelviskolával, és köszönöm a sok segítséget, amit kaptam.”
L. Tamás

„Szeretném megköszönni Nektek az elmúlt néhány hónapot, amit a nyelviskolában tölthettem! Úgy érzem nagyon jól haladtam az angol tanulással, nem éreztem soha, hogy nehéz vagy kényszer lenne. Olyan motiváló környezetben, mint amit ti megteremtettetek itt a Hello English-ben, nem is lehet másképp tanulni, csak örömmel. Nagyon sok sikerélményt kaptam Tőletek, ez vitt mindig előbbre a tanulásban. Mindig is tetszett az angol nyelv, de igazán itt szerettem meg.”
B.B.

„Én azért járok ide, mert a nyelvtanárokon érzem a jó szándékot és a segítőkészséget, ami (az én szintemen biztosan) többet ér mindennél a nyelvtanulásban.”
B. Katalin

„Kedves nyelvtanáraim. Először is köszönök mindent! Úgy gondolom, hogy nagyon sokat fejlődtem amíg a nyelviskolában tanítottatok. Ennek is köszönhetem, hogy sikerült megkapnom ezt a munkát. Jelenleg Németországban ....... vagyok az ottani amerikai légi támaszpont konyháján, mint szakács.”
Bné Katalin

„Köszönök nektek mindent! Sikerült a középfokú nyelvvizsgám, pedig azt hittem ez lehetetlen! Ezzel végre kézbe vehetem a mester diplomám!”
K. Barbara

„A legjobb nyelviskola a legjobb módszerekkel! Nagyon jó csapat, kiváló, segítőkész, aranyos nyelvtanárok. Imádtam ide járni, egy élmény volt az angol tanulás. Még az intenzív 3 órás tanulások után is vidáman lépkedtem haza a friss tudással. A beszédórákat külön imádtam, ahol velem egy szinten levőkkel gyakoroltuk a folyamatos beszédet, sok - sok röhögéssel kísérve és senki nem félt "megszólalni". Bátran merem ajánlani MINDENKINEK a Hello English-t.”
H.Renáta

„Mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok nyelviskolát megjártam már és ez a legjobb!!!! Érdemes kipróbálni! Egyéni tempóban nem kell máshoz igazodni!”
K.K.

„Tökéletes minden helyzetben: Akinek nincs ideje, és akinek sok ideje van. Ha van célod és tenni is akarsz érte, akkor a Hello English jó választás!”
Cs. Zs.Az itt látható tanulói véleményeket elolvashatod a facebook oldalunkon is: Facebook

Vagy keresd fel G+ oldalunkat, hogy lásd, mások hogyan vélekednek rólunk: Google+

A kézzel írt vélemények eredetijét megtekintheted nyelviskolánkban.