v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

A LEGGYAKORIBB NYELVTANULÁSI PROBLÉMÁK:

„Már több nyelviskolában voltam, de sehol nem tudták megmondani, hogy mikor indul kezdő nyelvtanfolyam. Azt ígérték, hogy felhívnak, ha összejön a csoportlétszám, de erre már hetek óta várok.”

„Az induló nyelvtanfolyam heti időbeosztását nem tudom összehangolni a munkámmal. Nem tudok minden órán részt venni, így pedig inkább el se kezdem, mert úgyis le fogok maradni.”

„Csak este van időm a házi feladatokra, de addigra már fáradt vagyok a tanuláshoz.”

A HELLO ENGLISH MEGOLDÁSA

Nyelvtanítási módszerünk kialakításakor a fenti problémákat figyelembe vettük, és hatékony megoldásokat dolgoztunk ki rájuk.

Módszerünk a csoportos nyelvtanfolyamoktól eltér, hiszen jóval rugalmasabb annál. Egyéni haladási rendszerben tanulhatsz, mert egy nyelvtanfolyamon belül ötvöztük a csoportos és magántanári nyelvoktatás előnyeit.

Például:

  1. A saját tanulási tempódban tanulhatsz. Minden ember máshogy szeret tanulni, más, erősségei és gyengeségei vannak. A tanterved kialakításánál mindezt figyelembe vesszük.
  2. Te alakíthatod az órarendedet. Nincsenek kötött nyelvtanfolyami időpontok, mert hétköznap 08.00-tól 20.00-ig, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig nyitva vagyunk és tanítunk. Gyere abban az időpontban, ami a leginkább megfelel.
  3. A nyelvtanfolyamod időpontjait rugalmasan kezelheted. Az élet kiszámíthatatlan, és bármikor közbejöhet valami váratlan, megváltozhat az időbeosztásod, konferenciára kell menned vagy lebetegszel. Ezért ha nem tudsz majd jönni, akkor telefonálsz, és átírunk egy megfelelő időpontra. Így az átszervezett nyelvóráid sem vesznek el.
  4. Azonnal elkezdheted a nyelvtanfolyamod. Nem kell csoportindulásra várnod, hiszen most van időd a nyelvtanulásra, nem hetek múlva. Jelentkezz még ma a próbatanfolyamra, és már holnap jöhetsz az első nyelvórádra!

ANGOL NÉMET NYELVOKTATÁS MAGAS SZÍNVONALON!

A nyelvoktatásunkra garancia az állandó tanári gárdánk, akiknek a nyelviskolánk a munkahelye és a felnőttek tanítását hivatásuknak tekintik. Ráadásul olyan magas minőséget adunk, amit csak állandó tanári gárdával lehet elérni.

Minden nyelvtanárunk kiváló, diplomás szakember. Az évek során több mint 2600 felnőttet tanítottunk. Minden elképzelhető tanulási nehézséggel találkoztunk már, és tanulóinkat átsegítettük rajtuk.

Ha tartasz tőle, hogy nehezen menne a nyelvtanulás, akkor is nyugodtan gyere el hozzánk. A mi feladatunk megoldani a tanulási nehézséged. Az a célunk, hogy neked is segítsünk!

Hetente team munkában, „tanári értekezleten” elemezzük tanulóink haladását és megnézzük, hogyan tudunk még több tudást még hatékonyabban átadni.

FELNŐTTKÉNT KEZELÜNK

Tanulóink többsége céltudatos, jellemzően családos ember, és nem ritka köztük a közép- és felsővezető. Általában kiváló, határozott, a versenyszférában megedzett szakemberek. Tudják, hogy mit szeretnének, mikor és hogyan, és általában a nyelvtanulással is konkrét céljuk van, csak bizonytalanok a tudásukkal kapcsolatban és hatékony tanításra van szükségük. Jellemzően elfoglaltak, munkájuk miatt nehezen osztják be az idejüket. Mivel elfoglaltságaik hetente változhatnak, nem tudják vállalni a csoportos nyelvtanfolyamok kötött időpontjait.

Nyelvoktatási módszerünk felnőttekre lett kidolgozva. Nálunk stressz mentes légkörben tanulhatsz, ahol a nyelvtanárok nem parancsolgatnak neked, hanem mindent megtesznek a hatékony nyelvtanulásod érdekében.

Tanulóink mondták:

„A próbatanfolyam teljesen meggyőzött, hogy jó nyelviskolát választottam, már a 16 óra alatt is szépen haladtam, és bármi gondom volt, mindig kaptam segítséget a nyelvtanároktól.”
Nagyné Ilona

„Eleinte nehezen ment a nyelvtanulás, de a tanárok végtelen türelemmel annyiszor magyaráztak el mindent ahányszor szükség volt rá, hogy meg is értsem. Ez a XXI. századi nyelvoktatás, rám van szabva és ez fontos nekem.”
Kincses Réka

„Cégvezetőként gyakran változik a napirendem, bejön egy nem várt tárgyalás vagy probléma és máris borul minden. Akárhányszor jeleztem nem tudok angol nyelvórára jönni, ti készségesen kerestetek nekem egy jó időpontot. Mi ez, ha nem előny a javából?”
D. Péter

„Először akkor éreztem, ti vagytok az én sulim, mikor megláttam, mennyien járnak ide. A végső lökést pedig az adta, mikor összefutottam a suli folyosóján unokatesómmal, akiről kiderült, ő is itt tanul hónapok óta és imádja.”
L. Andrea

„Legjobban a szavak kiejtésétől féltem, de mivel nyelvtanárral gyakorolhatok négyszemközt, elég könnyen belejöttem.”
Kiss Bianka

Angol és német nyelviskola Kecskeméten.
Itt mi alkalmazkodunk hozzád!

MIKOR KEZDESZ EL NYELVET TANULNI?

Kockázatmentesen kipróbálhatod a Hello English nyelviskolát.
Kezdd el akár holnaptól a 16 nyelvórás próbatanfolyamunkat, és
érd el az első sikereidet!

A próbatanfolyam közben bármikor meggondolhatod magad. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább nálunk tanulni, akkor a próbatanfolyamod árát teljes egészében visszafizetjük neked.

Biztosak vagyunk a nyelvoktatásunk magas minőségében!

Kecskeméten csak a Hello English nyelviskolában kapsz 16 órás próbatanfolyamot mindössze 16.000,- Ft-ért, amelyre 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Szerintünk ez így korrekt!

Jelentkezz a személyes találkozóra az űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után munkanapokon 24 órán belül visszahívunk, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.

Az első találkozáskor személyesen megmutatjuk neked nyelvtanítási módszerünket, és megválaszoljuk minden kérdésedet. Ha szeretnél kipróbálni minket, rögtön keresünk egy neked megfelelő kezdési időpontot próbatanfolyamunkra. Ráadásul a próbatanfolyamon mi biztosítjuk a szükséges tankönyveket. Nálunk nincsenek rejtett költségek- beiratkozási díj, regisztrációs díj, jegyzet ára- csak a próbatanfolyam árával kell számolnod. Neked már csak el kell jönnöd.

JELENTKEZZ EGY SZEMÉLYES TÁJÉKOZTATÁSRA PRÓBATANFOLYAMUNKRÓL!

Kecskeméten csak a Hello English nyelviskolában kapsz 16 órás próbatanfolyamot, amelyre 100%-os pénvisszafizetési garanciát vállalunk.

Biztosak vagyunk a nyelvoktatásunk minőségében.

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan elkezdhetsz nálunk tanulni!

Neved:
 
Telefonszámod:
 
Mikor hívhatunk?
 
Válaszd ki a becsült tudásszintedet:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)