v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Miért pont mi?

Összehasonlítjuk a hagyományos nyelvoktatást a nálunk zajló nyelvtanítással,
így érthető lesz mások miért minket választottak:

Hello English NyelviskolaHagyományos Nyelviskola
1, Nálunk saját tempódban haladhatsz, tanulásod nem függ másoktól, olyan ez, mintha magántanárhoz járnál, de a csoportos oktatás előnyeit is kihasználjuk. 1, Más nyelviskolában csoportos oktatás zajlik, így a résztvevők haladása a csoport összetételétől függ, aki lassú, lemarad, aki gyors, az unatkozik.
2, Nálunk te osztod be az idődet, és te írod az órarendet. Hétköznap és hétvégén a nyitvatartási időnk alatt bármikor tanulhatsz, nyelvóráink 60 percesek. 2, Más nyelviskolában a nyelvtanfolyam kötött időben zajlik, heti 1X, 2X, esetleg 3X ugyanazokon a napokon, ugyanabban az időben tanulhatsz. A nyelvórák jellemzően 45 percesek.
3, Nálunk, ha nem tudsz a nyelvórán részt venni, felhívod a nyelviskola oktatás szervezőjét és egyeztetsz egy másik, Neked megfelelő időpontot a tanulásra, ha hétköznap nem érsz rá, akár hétvégén is tanulhatsz. 3, Más nyelviskolában, ha nem tudsz a nyelvórán részt venni, a pótlásra vagy saját erődből otthon, vagy egy másik csoportban, idegenek között van lehetőséged.
4, Nálunk akár holnap elkezdhetsz angolt tanulni, nem kell csoportindulásra várni. 4, Más nyelviskolában, ha be akarsz iratkozni, amikor nincs nyelvtanfolyam indítás, akkor meg kell várnod, hogy összejöjjön a csoport létszám.
5, Nálunk, tudásszint felmérést követően, személyre szabott tanulási tervet kapsz, így nincsenek felesleges ismétlések vagy kihagyott tananyagok. 5, Más nyelviskolában különböző szinteken indítanak nyelvtanfolyamokat, de ha az adott szinten belül eltérő a csoport tagjainak nyelvtudása, a tanítást már nem tudják személyre szabni.
6, Nálunk akár holnaptól elkezdhetsz intenzíven tanulni, anélkül, hogy másokhoz kéne igazodni, neked megfelelő időben járhatsz akár heti 9-12 órát (60 perces órák). 6, Más nyelviskolában, ha intenzív nyelvtanfolyamra akarsz járni, az is csoportos formában történik, meg kell várnod, hogy összejöjjön a létszám.
7, Nálunk folyamatosan tanulhatsz, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, így nincs kiesett idő, felesleges ismétlés, tudásfrissítés. 7, Más nyelviskolában általában tartanak tavaszi, nyári, őszi, téli szünet, olyankor a nyelvtanfolyam szünetel, függetlenül attól, hol tart a csoport felkészítése.
8, Nálunk nincs házi, minden feladatot a nyelviskolában oldasz meg, így mindig van nyelvtanár a közelben, ha segítségre van szükséged. 8, Más nyelviskolában rendszeresen adnak házi feladatot, amit otthon, önállóan kell megoldani.

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy Te valóban a saját tanulási tempódban, a saját képességeidnek megfelelően tudj tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélményed legyen a nyelvtanulás során és a végére elérd a kitűzött célt.

Szívesen segítünk neked is elérni a német vagy angol nyelvtudást!

Amikor új emberek érdeklődnek nálunk, gyakran hasonló problémákkal, kérdésekkel keresnek meg minket, íme pár ilyen szituáció, hátha te is megtalálod a választ a gondjaidra:

* * * *

Probléma: „Általános- középiskolában tantárgy a nyelvtanulás, de még mindig nem sikerült rendesen megtanulni. Minden évben új tanárt kaptam és más könyvből tanultam.”

A közoktatásban valós probléma ez. A tankönyvek évente cserélődnek, a tanárok jönnek, mennek, és a diákok küzdenek a változó elvárásokkal és tananyaggal. Emiatt sok diák csak „túl akarja élni” a német vagy angol nyelvóráit, és valódi tudás nélkül kerül ki az életbe.
Nálunk következetesen haladsz a nyelvtanulással, leckéről leckére, tankönyvről tankönyvre, egy előre kidolgozott haladási terv alapján, ami az egyszerűtől a bonyolult felé vezet végig. A német vagy angol szintfelmérésen lézer pontossággal állapítjuk meg, hogy pontosan milyen lépéseken kell majd átmenned, így egymásra építve a tudást, dinamikusan tudsz haladni a nyelvtanulásban.

* * * *

Probléma: „Ha német vagy angol szövegeket olvasok, azokat nagyjából megértem, de nem merek megszólalni.”

El se hinnéd, milyen sok embernek van ezzel gondja. Sok gyakorlás útján lehet elérni, hogy folyékonyan beszéljen valaki németül vagy angolul. Nyelvóráinkon minden leckénél van szóbeli gyakorlat, ahol a nyelvtanárral párban gyakorolsz, ezért nem kell stresszelned, hogy mit szólnak mások a teljesítményedhez. Ezen kívül hetente kommunikációs órákon veszel részt, ahol, a hétköznapokban előforduló szituációkon keresztül gyakoroltatjuk az aktív nyelvhasználatot, és átvesszük a szóbeli nyelvvizsgák témaköreit is.

* * * *

Probléma: „Jártam csoportos nyelvtanfolyamra, de nem tudtam úgy haladni, ahogy szerettem volna. Sok órát elbuktam azzal, hogy nem tudtam megjelenni a kötött időpontokban.”

Nálunk nem számít, ha neked gyorsabban vagy netán lassabban megy a nyelvtanulás. Személyre szabott haladási terved alapján, a saját ütemedben tudsz haladni. Addig időzől egy-egy résznél, ameddig szükséges. A gyakorlás során nem fogsz hátráltatni másokat, és nem frusztrál, ha mások lassabban vagy gyorsabban haladnak. A lényeg, hogy saját magadhoz képest fejlődsz! Ebben a nyelviskolában minden hétköznap 08:00-tól 20:00-ig, szombat- vasárnap pedig 12:00-ig jöhetsz tanulni.

* * * *

Probléma: „Többször is elmentem nyelvvizsgára, és mindig kevesen múlott, hogy nem sikerült.”

Gyere be hozzánk egy írásbeli és szóbeli szintfelmérőre, megállapítjuk, hogy pontosan mik a hiányosságaid. Lehetséges, hogy egyes készségeid fejlesztésére nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Mivel minden nyelvvizsga más típusfeladatokat tartalmaz, megnézzük, hogy melyiket lenne érdemes legközelebb megpróbálnod. A szintfelmérő díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel, örülünk, ha segíthetünk.

* * * *

Probléma: „Rövid idő alatt szeretném elérni a célomat, de sehol nem indul tanfolyam pont az én szintemen.”

A Hello English Nyelviskolában bármikor elkezdheted akár a német akár az angol nyelvtanfolyamot, nem kell csoportindulásra várnod. Bármelyik hétköznap, bármelyik órában elkezdheted és a szintednek megfelelő haladási terven tanulod a választott nyelvet.

Tanulóink mondták

„Jelenleg munkanélküli vagyok, de úgy látom, az itt szerzett nyelvtudás sokat segít majd a munkakeresésben is. Hosszú út áll még előttem a nyelvvizsgáig, de ilyen közel még nem voltam hozzá. A nyelviskola minden tanáráról nagyon jó benyomásom alakult ki és köszönöm mindegyiknek az eddigi segítséget.”
É-né Mónika

„Nagyon jó érzés, ahogyan napról napra tisztulnak le a dolgok és válnak egyre világosabbá. Ezzel együtt nő a tudásvágyam és a lendület is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert és ezt a nyelviskolát.”
B.Attila

„Jó érzéssel tölt el, hogy a Hello English nyelviskola dolgozóinak köszönhetően napról napra közelebb kerülök az álmaim megvalósításához. Örülök, hogy ezt az iskolát választottam.”
T.A.

„Néhány hónapja tanulok a Hello English-nél, mert szeretném a korábban különböző céges nyelvtanfolyamokon tanultakat átismételni, kibővíteni, magabiztosan és folyékonyan beszélni és nem utolsó sorban mindezek bizonyítékaként sikeres középfokú nyelvvizsgát tenni. Ez volt az első próbanyelvvizsgám és talán kicsit izgultam is és lehettem volna még jobb, de biztató szavakat és bátorítást kaptam, mint ahogy eddig is mindig itt a Hello English-nél. Ezúton köszönök mindent és biztos vagyok benne, hogy ebben a környezetben tovább tanulva sikeres nyelvvizsgát fogok tenni.”
P.A.

„Már korábban tanultam az angol nyelvet, és sosem szerettem. Itt a nyelviskolában gyorsan visszajött az évek alatt elfeledett tudás és szeretek is ide járni.”
F.Gy.

„Ha hibákat még mindig vétek, a beszédem mégis egyre gördülékenyebb, ami nem kis megnyugvással tölt el. A tanárok biztatása és segítsége nagy erőt ad nekem arra, hogy folytassam az angolt, amíg el nem érem azt a szintet, amit kitűztem magam elé.”
Szabó Attila

„A munkám miatt döntöttem a több éve nem használt angol- tudásom felfrissítése és fejlesztése mellett. A Hello English Nyelviskolát a rugalmas tanulási lehetőség miatt választottam. Döntésemet nem bántam meg, nagyon szeretek itt tanulni. Nagyon élvezem a beszédórákat, a nyelvtanárok nagyon segítőkészek.”
Alföldi Csilla

„Magabiztos tudást kaptam a nyelviskolától. A sok gyakorlás, beszédóra és vizsga rutint adott. Köszönöm Hello English.”
K.B.

„Nagyon szépen köszönöm a nyelvtanáraimnak az eddigi munkájukat. Sokat fejlődtem a nyelviskolában töltött idő alatt.”
T. M.

„Célom, hogy minél előbb középfokú nyelvvizsgát csináljak. Úgy érzem, egyre közelebb kerülök hozzá. Hálás vagyok a sok segítségért, amit a nyelviskolában kaptam.”
H.E.

„Ezúton is szeretném megköszönni tanáraimnak és a nyelviskola vezetőségének a sok segítséget, amellyel hozzájárultak az angol nyelvtanulásomhoz. Az itt töltött idő alatt tapasztalt pozitív hozzáállásnak, valamint a kimagasló szakmai munkának köszönhetően egyre magabiztosabb tudással rendelkezem.”
B.K.

„Viszonylag kevés időm és energiám van a nyelvtanulásra, de így is sokat fejlődtem. Jó választás volt a Hello English Nyelviskola.”
Fazekas Péter

„Nem hittem, hogy én valaha ennyire fogok beszélni angolul, de a tanárok mindent megtettek értem és most még nagyobb a lelkesedésem. Köszönöm mindenkinek a türelmet és segítséget.”
Cs.A.Az itt látható tanulói véleményeket elolvashatod a facebook oldalunkon is:
Facebook

Vagy keresd fel G+ oldalunkat, hogy lásd, mások hogyan vélekednek rólunk:
Google+

A kézzel írt vélemények eredetijét megtekintheted nyelviskolánkban.

Miben segíthetünk?