v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

NÉMET ANGOL TANFOLYAMKEZDÉS MINDEN MUNKANAP!

Nyelviskolánkban nem csoportos formában zajlik a tanítás. Nyelvtanítási módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanfolyam sikeres elemeire épül, de nem relax, vagy turbó, hanem „élő” tanítás-tanulás. Nem kell másokhoz alkalmazkodnod, a saját tempódban és a saját időbeosztásodban haladhatsz. A tanulás során végig diplomás nyelvtanáraink fognak segíteni. Nyelviskolánkban a nyári szünet ideje alatt minden évben rengeteg diáknak segítünk fejleszteni a nyelvtudást hatékony módszerünknek köszönhetően. Az eredményes munka feltétele, a résztvevő diák „érettsége”, így most is csak 15 éves kor felett tudjuk a jelentkezéseket elfogadni.

SAJÁT TANULÁSI TEMPÓ!

Nincsenek csoportok, a saját tempódban, a saját képességeid szerint tanulsz. Hasonlóan ahhoz, mintha magántanárhoz járnál, de sokkal kedvezőbb áron. Minden ember más, ez igaz a tanulási képességekre is, mindenkinek megvan a saját erőssége és gyengesége is. Mi ezt figyelembe vesszük, és személyre szabottabban foglalkozunk veled.

RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS!

Nincsenek kötött tanfolyami időpontok. Hétköznap 08.00-tól 20.00-ig, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig tanulhatsz, így nem kell alkalmazkodnod a fix időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásodhoz igazíthatod azokat. Ráadásul a nyelvtanulás időpontjai rugalmasan kezelhetők, így ha valami közbejön, és nem tudsz jönni, telefonálsz és átírunk egy megfelelő időpontra.

INTENZÍV NÉMET ÉS ANGOL NYELVTANFOLYAMAINK

Az intenzitást te döntöd el, hetente 9 vagy akár 12 órát is tanulhatsz nálunk németül vagy angolul. A nyelvóráink 60 percesek, ráadásul te döntöd el, hogyan osztod el nyitvatartási időnkön belül ezeket. Ha időd engedi, és ráadásul gyorsan akarod a nyelvtudásod felfejleszteni, nálunk dinamikusan tudsz haladni. Akár nyelvvizsgát szeretnél, akár a hiányosságaidat akarod rendbe szedni, vagy csak egyszerűen az iskolakezdésig szeretnél dinamikusan fejlődni, mi tudunk segíteni.

Tanulóink mondták:

„A heti tizenkét órás tanulást választottam, de eleinte kevésnek tartottam. Aztán pár hét alatt belerázódtam és engem is meglepett, mennyire felgyorsult a fejlődésem. Számomra a legfontosabb a kommunikáció, amit a beszédórákon rengeteget tudom gyakorolni.”
Péterfiné Ilona

„Angliában akartam munkát vállalni szakácsként. A szakmával nem is volt gondom, de amikor kint voltam egy 5 csillagos szállodában próbamunkán, a konyha főnök tudtomra hozta, bármilyen jó vagyok, addig nem fognak felvenni, míg nem beszélek elég jól angolul. Amint ezt a hiányosságom pótolom, azonnal felvesz a csapatba. Amint hazajöttem, kerestem a lehetőséget, hogy gyorsan meg tudjak tanulni angolul társalgási szinten. Végül nálatok minden segítséget megkaptam. Alig három hónap telt el, és utazom, ugyanis egy telefonos interjú után felvettek a szálloda konyhájára. Nélkületek esélyem se lett volna, ki kellett volna hagynom életem nagy lehetőségét, köszönöm.”
P. Róbert

„Eddig nem tapasztaltam ilyent lányomnál, de mióta itt tanul angolul, esténként is előveszi és gyakorol. Eléggé nehezen lehet rávenni otthon a tanulásra, de az angolt megszerette, aminek nagyon örülök.”
Elbertné

„Eléggé kétségbe voltam esve fiammal kapcsolatban, mert közelgett az érettségi ideje, de az angol jegyei csak nem javultak a heti két óra korrepetálás ellenére sem. Így aztán elhoztam a Hello English nyelviskolába. Csak pár hónap volt az érettségiig, mégis látványos fejlődés ment végbe, mert és tudott végre beszélni. Végül hármasra érettségizett angolból, pedig a középiskola öt éve alatt talán háromszor ért el ilyen szép eredményt. Köszönöm a segítséget.”
Bakos Attila

Nyelviskola Kecskeméten.
Tanulj intenzíven már holnaptól!

AZ ELSŐ LÉPÉS!
TUDÁSSZINTFELMÉRÉS DÍJMENTESEN!

Szintfelméréskor azt is megmutatjuk, hogy a Hello English nyelviskolában hogyan tanulsz majd angolul vagy németül. Meg fogod érteni azt is, hogyan fogod te írni a saját órarended, és a kezdési időpontot is eldöntheted.

Szerintünk ez így korrekt.

Jelentkezz most személyes szintfelmérésre az űrlap kitöltésével!

Az űrlap kitöltése után munkanapokon 24 órán belül visszahívunk, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot. A szintfelmérés és az azonnali értékelés legfeljebb 45 percig tart.

Kattints a "Jelentkezés elküldése" gombra!

Neved:
 
Telefonszám:
 
Mikor hívhatunk?
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)