v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

TE HOL AKADTÁL EL A NÉMET NYELVTANULÁSBAN?

„Magántanárnál készültem fel az alapfokú nyelvvizsgára, de sem az írásbeli sem a szóbeli vizsga nem sikerült. Vissza se mentem a magántanárhoz, annyira csalódott voltam.”

„Az egyik fehérvári nyelviskolában jártam 100 órás nyelvtanfolyamra, de amikor vége lett, nem indították el a következő szintet a kevés jelentkező miatt.”

„Beiratkoztam egy nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyamra, de alig voltam pár nyelvórát, mert lebetegedtem. Sajnos pótolni sem tudtam a lemaradást, ráadásul a tanfolyam díjat is elbuktam, mert a következő felkészítés időpontjait nem tudtam vállalni a munkám miatt.”

„Végre rászántam magam, hogy megszerezzem az alapfokú nyelvvizsgát és beiratkoztam egy nyelvtanfolyamra egy belvárosi nyelviskolába. Az oktatás katasztrofális volt. A nyelvtanár rendszeresen kirohangált a nyelvórákról telefonálni. Ha visszakérdeztünk valamire, a telefonján próbált utánanézni a google segítségével a válasznak. Még egy tankönyvünk sem volt, a nyelvórákon fénymásolt lapokon kaptunk feladatokat, német nyelvtani leírásokat. Ráadásul, mikor jeleztem ezeket a problémákat az oktatásszervezőnek, közölte, átmehetek egy másik nyelvtanár csoportjába, de az átiratkozásnak külön díja van, nem is kicsi. Végül otthagytam az egészet, semmit sem tanultam, csak mérgelődtem azon, hogy becsaptak. ”

„Van középfokú nyelvvizsgám, de jó ideig nem beszéltem németül, így nem is merem használni a nyelvet.”

Tanulj nálunk németül! Hatékonyan, személyre szabottan tanítunk!

AZ ELSŐ LÉPÉS, TUDÁSSZINTFELMÉRÉS!

TUDD MEG, HOL TARTASZ, ÉS MENNYI IDŐRE VAN SZÜKSÉGED A CÉLODIG, VAGY A NYELVVIZSGÁIG.

Ha már tanultál németül, akkor díjmentesen felmérjük nyelviskolánkban, hol tart a tudásszinted.

A szintfelmérőd kiértékelését négyszemközt végezzük, a hibáidat rögtön át is beszéljük veled. A szintfelmérőd megmutatja az esetleges típushibáidat és a nyelvtudásod hiányosságait.

A szintfelmérés végén objektíven fogod látni te is, hol tart a nyelvtudásod, és mennyi időre lesz szükséged, hogy eljuss a célodig.

A megtalált nyelvtani hiányosságaid rendbe rakására elsőként összeállítunk egy ismétlő leckét neked, és az első nyelvórákon nyelvtanáraink segítenek ezeket helyrehozni. Elvégre csak biztos alapokra lehet építkezni és magabiztos tudásra szert tenni.

Az azonnali, részletes és alapos négyszemközti értékelést fehérváron csak a Hello English nyelviskolában kapod meg. Ráadásul mindezt díjmentesen, egy neked megfelelő időpontban.

HELLO ENGLISH, MÓDSZERÜNKET FELNŐTTEK IGÉNYEIRE DOLGOZTUK KI

A Hello English nyelviskola hét éve alatt, közel 2600 felnőtt tanult már nálunk. Pontosan felmértük és megismertük az igényeket és elvárásokat. Ezeket figyelembe vettük, amikor az oktatási módszerünket kidolgoztuk. Nem egy újabb „relax” vagy „túrbó” módszert alkalmazunk és nem is online nyelvtanfolyam keretében tanítunk. A nyelvtanítás végig nyelviskolánkban zajlik, tantermeinkben nyelvtanáraink hatékony segítségével rugalmasan tanulhatsz. Ez a csoportos nyelvtanfolyamoktól különbözik. Nálunk egyéni haladási rendszerben fogsz tanulni, ahol a csoportos oktatás és a magántanár sikeres módszereit alkalmazzák nyelvtanáraink.

Nyelvoktatási módszerünk néhány előnye:

  1. A saját tanulási tempódban tanulhatsz. Minden ember máshogy szeret tanulni, más erősségei és gyengeségei vannak. Nem csoportos nyelvtanfolyamon fogsz tanulni, így mi mindezt figyelembe vesszük.
  2. Te alakíthatod az órarendedet. A nyelvtanulásod során nem kötött időpontokban kell hozzánk járnod, hanem hétköznap 08.00-tól 20.00-ig, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig bármikor jöhetsz, mert mi folyamatosan tanítunk.
  3. A nyelvtanfolyamod időpontjait rugalmasan kezelheted. Az élet kiszámíthatatlan, és bármikor közbejöhet valami váratlan, megváltozhat az időbeosztásod, konferenciára kell menned vagy lebetegszel. Ezért ha nem tudnál jönni, akkor telefonálsz, és átírunk egy megfelelő időpontra. Az átszervezett nyelvóráid így nem vesznek el.
  4. Bármikor elkezdheted a nyelvtanulást. Nem kell csoportindulásra várnod, hiszen most van időd a nyelvtanulásra, nem hetek múlva. Jelentkezz még ma a 16 órás próbatanfolyamra, és már holnap jöhetsz az első nyelvórádra!

NÉMET NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS, ALAP-KÖZÉP- FELSŐFOK

A nyelvvizsga komoly és nehéz vizsga, ahol nyelvi készségeidet mérik fel a négy fő értékelési szempont figyelembe vételével.

A szóbeli nyelvvizsgán:
1, beszédértés (hallás utáni szövegértés)
2, beszédkészség
Az írásbeli nyelvvizsgán:
3, olvasáskészség
4, íráskészség

Ezeknek a készségeknek vizsgaszintre fejlesztése nem pár hetes munka, ráadásul ezekre nem megoldás a tananyag bemagolása sem, mert a nyelvtudást a fenti fő szempontok alaposan felmérik. Ha a nyelvvizsga feladat típusait nem gyakoroltad be, akkor egy jó német nyelvtudással is megbukhatsz.

Ha német nyelvből szeretnél nyelvvizsga bizonyítványt szerezni, akkor a komplex nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunk a tökéletes megoldás számodra. A felkészítésen a fenti készségek fejlesztésére fókuszálunk és alaposan begyakoroltatjuk veled a típusfeladatokat.

Ezeken a felkészítéseken hatékony, gyakorlatban alkalmazható tanácsokkal is ellátunk, hogy magabiztosan érkezz a nyelvvizsgára.

Próbanyelvvizsga! Nyelvvizsga felkészítés előtt és után.

A nyelvvizsga felkészítés előtt és a végén, próbanyelvvizsgán veszel részt nálunk, így pontos képet kapsz, hol tart a tudásod. Próbanyelvvizsgáink nem „butított” vizsgák! Felépítésükben, tartalmukban, értékelésükben azonosak egy „éles” nyelvvizsgával, ezzel nemcsak a tudásodról kapsz visszacsatolást, hanem tudni fogod mi vár rád. Ráadásul, ha már két hónapja tanulsz nálunk németül, a próba nyelvvizsga díjmentes!

Nem vagyunk hivatalos vizsga központ, de a nyelvvizsga kezdetéig „fogjuk a kezed. Többek között időben szólunk, hogyan, mikor, hova kell beadnod a vizsgára jelentkezést. Mit kell hozzá kitöltened, mennyibe kerül.

TANULÓINK VÉLEMÉNYE:

„Kórházban dolgozom, több műszakban, más nyelviskolában esélyem se lenne nyelvet tanulni. A Hello English rugalmas nyelvtanításával én írom az órarendem, és semmiről se maradok le. ”
Bné Szabina

„Rengeteg segítséget kapok a nyelvtanároktól, mindig segítőkészek és addig magyaráznak, amíg tényleg meg nem értem.”
Aradi Gábor

„Nekem a német szavak kiejtésével volt a legtöbb gondom, de itt a nyelvtanárral külön gyakorlom. és egyre jobban belejövök.”
Sz. Bianka

„Már több nyelviskolában tanultam németül, de a hello english a legjobb. Rugalmas az órarend, és tényleg saját tempómban tanulok, ha elakadok, azonnal segít a nyelvtanár. Csak ajánlani tudom.”
Tarlós Tamás

„Ötven felett nem is reméltem, hogy ilyen gyorsan fejlődhet a nyelvtudásom. Egyre bátrabban beszélek németül a munkahelyemen is.”
Bérczesné Klára

„A német beszédórákon rengeteget gyakorolok, ráadásul nagyon jó a hangulat, remek csapat alakult ki, sokat nevetünk.”
Harmath Krisztián

Német nyelvtanfolyam Kecskeméten.
Válaszd a rugalmas és hatékony nyelvtanulást!

DÍJMENTES TUDÁSSZINTFELMÉRÉS!
EZZEL KEZDJÜK NÁLUNK!

Szintfelméréskor azt is megmutatjuk, hogy a Hello English
nyelviskolában hogyan tanulsz majd németül. Kockázatmentesen
ki is próbálhatod, a 16 órás próbatanfolyamunkon és akár holnaptól jöhetsz is német nyelvórára! Ráadásul a próbatanfolyamon a mi tankönyveinket használod majd díjmentesen, nincsenek rejtett plusz költségek, beiratkozási díjak.

Kecskeméten csak a Hello English nyelviskolában kapsz 16 nyelvórás próbatanfolyamot 16.000,-Ft-ért, amire 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A próbatanfolyam közben bármikor meggondolhatod magad. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább nálunk tanulni, akkor a próbatanfolyamod árát teljes egészében visszafizetjük neked.

Biztosak vagyunk a nyelvoktatásunk minőségében.

Szerintünk ez így korrekt.

Jelentkezz most személyes szintfelmérésre az űrlap kitöltésével

Az űrlap kitöltése után munkanapokon 24 órán belül visszahívunk, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot. A szintfelmérés és az azonnali értékelés legfeljebb 45 percig tart.

Neved:
 
Telefonszámod:
 
Mikor hívhatunk?
 
Válaszd ki a becsült tudásszintedet:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)