v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

TE MIÉRT HAGYTAD ABBA AZ ANGOL NYELVTANULÁST?

„Többször voltam már nyelvvizsgán, és mindig csak pár ponton múlt, hogy átmenjek. Pedig rengeteget gyakoroltam.”

„Magántanárhoz járok, heti három nyelvórám van, de hónapok óta nem fejlődök. Azt érzem, hogy csak kidobom a pénzt.”

„Többször újrakezdtem már az angol tanulást, ezért az alapok jól mennek, de sose jutottam el egy magasabb szintre.”

„A rohanó élet, a munkám és a családom mellett nem tudtam összehangolni a csoportos nyelvtanfolyam kötött időpontjait az elfoglaltságaimmal.”

„A nyelvtudásom passzív, mert ritkán használom. Nem merek megszólalni, hiába tanultam hónapokig egy másik nyelviskolában. Most viszont szükségem lenne rá egy jobb állás miatt.”

A fenti problémákra van megoldásunk. Tanuld nálunk az angol nyelvet!

OBJEKTÍV ÉRTÉKELÉST KAPSZ A NYELVTUDÁSODRÓL

Ha már tanultál angolul, akkor egy díjmentes szintfelmérővel megnézzük nyelviskolánkban, hogy milyen a tudásszinted.

A szintfelmérőd eredményeit négyszemközt átbeszéljük, és közösen kiértékeljük veled. Megmutatjuk az esetleges típushibáidat és a nyelvtudásod fehér foltjait, majd ennek megfelelően állítjuk össze a tantervedet.

A szintfelmérésünk előnye az, hogy azonnal világos képet kapsz a nyelvtudásodról. Lehet, hogy jobb az angolod, mint gondolnád, csak a megszólalásban vagy bizonytalan. Lehet, hogy vannak olyan területek, amikről nem is tudtad, hogy nem megy olyan jól (mert a nyelvhasználatkor nem futottál bele a hibába).

Ha vannak nyelvtani hiányosságaid, arra összeállítunk egy ismétlő leckét neked, és az első nyelvóráidon rendbe teszed ezeket nyelvtanáraink segítségével.

Az azonnali, négyszemközti visszacsatolást és a kiemelt figyelmet csak a Hello English nyelviskolában kapod meg. Ráadásul nálunk saját tempódban tanulhatsz, mintha magántanárhoz járnál – csak olcsóbban, tervszerűbben és hatékonyabban.

A HELLO ENGLISH EGYEDI NYELVTANÍTÁSI MÓDSZERE

Nyelvtanítási módszerünk kialakításakor a fenti problémákat figyelembe vettük, és hatékony megoldásokat alkalmazunk rájuk.

Módszerünk a csoportos nyelvtanfolyamoktól eltér, így sokkal rugalmasabb annál. Egyéni haladási rendszerben tanulhatsz, ahol a csoportos és magántanári nyelvoktatás sikeres elemeit alkalmazzuk.

Előnyeink többek között:

  1. A saját tanulási tempódban tanulhatsz. Minden ember máshogy szeret tanulni, más erősségei és gyengeségei vannak. A tanterved kialakításánál mindezt figyelembe vesszük.
  2. Te alakíthatod az órarendedet. Nincsenek kötött időpontok, mert hétköznap 08.00-tól 20.00-ig, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig folyamatosan tanítunk. Gyere abban az időpontban, ami a leginkább megfelel.
  3. A nyelvtanfolyamod időpontjait rugalmasan kezelheted. Az élet kiszámíthatatlan, és bármikor közbejöhet valami váratlan, megváltozhat az időbeosztásod, konferenciára kell menned vagy lebetegszel. Ezért ha nem tudnál jönni, akkor telefonálsz, és átírunk egy megfelelő időpontra. Az átszervezett nyelvóráid így nem vesznek el.
  4. Bármikor elkezdheted a nyelvtanfolyamod. Nem kell csoportindulásra várnod, hiszen most van időd a nyelvtanulásra, nem hetek múlva. Jelentkezz még ma a 16 órás próbatanfolyamra, és már holnap jöhetsz az első nyelvórádra!

FELKÉSZÍTÜNK AZ ANGOL NYELVVIZSGÁRA

A nyelvvizsga komoly és nehéz vizsga, nem célszerű könnyelműen venni.

Ha a nyelvvizsga feladat típusait nem gyakoroltad be, akkor egy jó angol nyelvtudással is megbukhatsz. Ráadásul a magyar oktatás az óvodától az egyetemig mindenkibe beleneveli a vizsgadrukkot.

Ha azért tanulnál angolul, hogy letedd a nyelvvizsgát, akkor a komplex nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunk a megoldás. Begyakoroltatjuk veled a típusfeladatokat, rendszeres modulzáró vizsgákkal és próbanyelvvizsgával átsegítünk az esetleges vizsgadrukkodon.

A nyelvvizsga felkészítés tananyagát hét évnyi tapasztalatunkra alapozva vizsgáztató nyelvtanáraink állítják össze és végigvezetnek a képzésen. Nemcsak nyelvi felkészítésre számíthatsz, hanem hatékony, gyakorlatban alkalmazható tanácsokra is. Ráadásul, miután megismertünk téged, tudjuk, hogyan tanulsz, mik az erősségeid a nyelvhasználatban, a hozzád leginkább illő nyelvvizsgafajtát javasoljuk.

A nyelvvizsga felkészítés előtt és a végén, próbanyelvvizsgán veszel részt nálunk, így pontos képet kapsz, hol tart a tudásod. Próbanyelvvizsgáink nem „butított” vizsgák! Felépítésükben, tartalmukban, értékelésükben azonosak egy „éles” nyelvvizsgával, ezzel nemcsak a tudásodról kapsz visszacsatolást, hanem tudni fogod mi vár rád.

Nem vagyunk hivatalos vizsga központ, de a nyelvvizsga kezdetéig „fogjuk a kezed. Többek között időben szólunk, hogyan, mikor, hova kell beadnod a vizsgára jelentkezést. Mit kell hozzá kitöltened, mennyibe kerül.

Felkészítésünknek köszönhetően 10-ből 9 tanulónk elsőre átmegy a nyelvvizsgán. Akinek mégsem sikerül, azt díjmentesen még egyszer felkészítjük.

Tanulóink mondták:

„Fantasztikusak a beszédórák, jó a hangulat, és rengeteget fejlődött a kommunikációm. Tegnap az angol főnököm is megdicsért, hogy mennyit javult a kiejtésem, hála nektek.”
Kissné Zsuzsa

„Nem tudom, hogy értétek el, de imádok ide járni, és végre szeretek angolt tanulni. Eltűnt a zűrzavar a fejemből, ez annyira hihetetlen.”
Bognár Péter

„Nekem fontos, hogy ha nem tudok jönni angolra, ne vesszenek el a nyelvóráim és tudjam pótolni, na, ezzel sose volt gondom, mindig át tudtatok írni egy másik időpontra.”
Nagy Péter

„Mit tapasztaltam nálatok? Türelem, segítőkészség, sok gyakorlás. Ezért járok ide.”
Gajdos Tamás

„Ez egy olyan nyelviskola, ahol tényleg az én fejlődésem van a középpontban, a sok pozitív visszajelzés, amit a tanároktól kapok, szárnyakat ad.”
Bné Rozál

„Sikerült a középfokú nyelvvizsgám, keményen dolgoztam érte, de nélkületek nem ment volna! Köszönöm.”
R. Miklós

„Orvosként igen zsúfolt a napirendem és a családnak is bele kell férnie. Viszont a szakmai konferenciák és publikációk miatt égető volt az angoltudásom fejlesztése, amihez maximális segítséget kapok tőletek. „
Dr H. Katalin

„Ma telefonos állás interjúm volt angolul. Megpályáztam egy jó állást, amihez követelmény a nyelvtudás. Az interjú során végig értettem mindent és folyékonyan válaszoltam is a kérdésekre, sőt a végén el is beszélgettünk. Semmi görcsösség, semmi izzadás, lazán ment. Az érzés leírhatatlan, büszke vagyok magamra.”
A. András

Angol nyelviskola Kecskeméten.
Folytasd akár holnaptól a nyelvtanulást!

AZ ELSŐ LÉPÉS, EGY DÍJMENTES
TUDÁSSZINTFELMÉRÉS NÁLUNK!

Szintfelméréskor azt is megmutatjuk, hogy a Hello English
nyelviskolában hogyan tanulsz majd angolul. Kockázatmentesen
ki is próbálhatod, a 16 órás próbatanfolyamunkon és akár holnaptól jöhetsz is angol nyelvórára! Ráadásul a próbatanfolyamon a mi tankönyveinket használod majd díjmentesen, nincsenek rejtett plusz költségek, beiratkozási díjak.

Kecskeméten csak a Hello English nyelviskolában kapsz 16 nyelvórás próbatanfolyamot 16.000,-Ft-ért, amire 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A próbatanfolyam közben bármikor meggondolhatod magad. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább nálunk tanulni, akkor a próbatanfolyamod árát teljes egészében visszafizetjük neked.

Biztosak vagyunk a nyelvoktatásunk minőségében.

Szerintünk ez így korrekt.

Jelentkezz most személyes szintfelmérésre az űrlap kitöltésével!

Az űrlap kitöltése után munkanapokon 24 órán belül visszahívunk, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot. A szintfelmérés és az azonnali értékelés legfeljebb 45 percig tart.

Neved:
 
Telefonszámod:
 
Mikor hívhatunk?
 
Válaszd ki a becsült tudásszintedet:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)