v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, német nyelvtanítás Kecskeméten – kockázatmentes próbatanfolyammal!
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával! Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Mi ez a HELLO ENGLISH?

engedd meg, hogy bemutatkozzunk

A történetünk 2007- ben indult Székesfehérváron, ahol a kezdetektől felnőttek (16 éves kortól) angol nyelv tanításával foglalkozunk, közel 3000-en tanultak eddig nálunk.

Engedve a volt tanulóinktól és más tanulni vágyó emberektől érkező kérésnek, 2014-ben a módszerünkre alapozva kidolgoztuk és el kezdtük tanítani a német nyelvet is. Azóta rengeteget csiszolódott a német oktatásunk, minden tapasztalatot hasznosítottunk, a felmerülő hibákat pedig orvosoltuk a gyakorlatban. Mára akár angol akár német nyelvet akar tanulni valaki, nálunk egy jól kidolgozott és hatékony rendszerben teheti meg, olyan rugalmasan, amit egy nyelviskola biztosítani tud.

Kecskemétre 2016-ban érkeztünk, ebben a városban újnak számítunk, de nem ma kezdtük a nyelvtanítást, több ezer felnőtt diák, több ezer írásos tanulói vélemény, rengeteg sikeres angol és német nyelvvizsga tanúsítja eredményességünket.

Mitől hatékony a MÓDSZERÜNK?

Az első és legfontosabb, hogy nem vagyunk hagyományos nyelviskola. Nem csoportos tanfolyamokat szervezünk, ahol hétről hétre mindig ugyanazokon a napokon és ugyanazokban az időpontokban tanulhatsz csak. Mi folyamatosan tanítjuk az angol és német nyelvet, így a nyitvatartási időnk alatt bármikor tudsz jönni hozzánk tanulni.

Nyelvtanításunk alapja egy amerikai módszertan, aminek a gyökerei a második világháborúig nyúlnak vissza. Akkoriban rengeteg náció került gyors besorozásra a hadseregbe és kellett egy hatékony módszer, amivel fel lehetett zárkóztatni az angol nyelvtudásukat a megfelelő szintre.

Aztán az évtizedek folyamán tovább fejlesztették mindezt, majd elkerült Magyarországra a 90-es évek elején, ahol adaptálták a helyi viszonyokra és követelményekre. Ennek használati jogait vásároltuk meg és kezdtük el használni 2007-ben. Az alkalmazás közben aztán kiderült, hogy az adaptáció nem volt tökéletes, így mi is sokat javítottunk rajta az időközben összegyűlt rengeteg tapasztalatot hasznosítva.

Nem vagyunk egyedüliek Magyarországon, más nyelviskolák is alkalmazzák a módszer alapjait. A fejlesztéseinknek köszönhetően mégis egyedi, ahogy mi tanítunk, máshol csak hasonló rendszert fogsz találni. Ezzel nem azt állítjuk, hogy a hasonló nyelviskolákban rosszabb, vagy kevésbé hatékony a nyelvoktatás, csak a tényt közöltük, egyediek vagyunk, egyediségünk mögött pedig a rengeteg tapasztalatunk hasznosítása áll, ami a diákjainkkal való közös munkánk eredménye.

A magántanár és a csoportos oktatás sikeres elemeit alkalmazzuk

Előny más nyelviskolákhoz képest, hogy a saját szabadidődhöz igazíthatod hétről hétre az órarended. Munka/iskola és család mellett csak így lehet hatékonyan tanulni. Mi alkalmazkodtunk ahhoz, hogy az élet ritmusa jelentősen megváltozott, mindenki elfoglalt, és a szabad időt pedig nehéz előre tervezni. A felnőtteknek gyakran jönnek előre nem látott dolgok- lebetegszik a gyermek, új projektet ad a főnök, vagy túlórázni kell- így a kötött időpontokban zajló tanfolyamokat egyre kevesebben tudják vállalni, és a vállalásuk ellenére hiányzás náluk is előfordul. Így az előre megtervezett heti órarended menetközben rugalmasan, akár aznap is változtathatod, csak egy telefon vagy SMS és átírunk egy neked megfelelő időpontra anélkül, hogy elveszítenéd a nyelvórádat.

Teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokig tudjuk fejleszteni a nyelvtudásod. Mindezt a saját tanulási tempódban teheted meg, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. A csoportos oktatás egyik legnagyobb hátránya, hogy szinte minden csoportban van olyan személy, akinek nehezebben megy, és a többieknek rá kell várni. Ezt a problémát mi orvosoltuk, a saját tanulási tempóban haladás ezt jelenti, nem kell másokra várnod, és mások sem várnak rád.

Nyelvtanulásodat tankönyvekre építjük. Leckéről leckére fogsz haladni, tantermeinkben tanulva, miközben diplomás nyelvtanáraink támogatnak mindenben. Haladásod során elsajátítod az egyes témakörök szintjének megfelelő szókincset, és ezeket be is gyakorlod tanári segítséggel.

Folyamatosan tanulsz majd új nyelvtani szerkezeteket is, amiket írásban és szóban, valamint német vagy angol hang-és video anyagokon keresztül gyakorolsz be, egészen addig, amíg profi nyelvhasználóvá válsz!

Akár a német, akár az angol tanulásod során külön foglalkozunk a kommunikációd fejlesztésével. Heti rendszerességgel beszédórákon- ahol veled azonos szinten levő tanulókkal fogsz részt venni- életszerű témákkal foglalkozó szóbeli feladatokkal gyakorlod majd a beszédet és beszédértést, nyelvtanáraink folyamatos instrukcióit követve. Az idegen nyelvű beszéd egy készség, amit gyakorlással lehet fejleszteni, ezért foglalkozunk külön órákon csak kommunikációval, hogy magabiztosan tudjad használni a nyelvtudásod.

Módszerünk úgy épül fel, hogy rendszeresen mérjük a tudásszinted, tesztek és modul illetve tankönyvzáró vizsgák segítségével. Így te is nyomon tudod követni a fejlődésed. Ha az eredményeid azt mutatják, hogy hiányosságaid vannak, vagy valamit nem teljesen értettél meg, hatékonyan korrigáljuk azokat, külön magyarázatokkal, illetve elegendő gyakorlással átlendítünk a nehezebben érthető részeken.

A nyelvtudásod fejlesztése ezért lesz hatékony, hisz így leszel képes az angol vagy német nyelvtan helyes használatára, szókincsed jelentősen megnő, a kiejtésed pedig szépen kicsiszoljuk. A rendszeres beszédórák pedig magabiztossá tesznek az angol vagy német beszédben, illetve a beszédértésben.

KIKTŐL FOGSZ TANULNI?

Az angol és német nyelvet olyan diplomás nyelvtanárok fogják tanítani neked, akik tapasztaltak a felnőttoktatásban, nem gyerekként kezelnek téged. Tisztában vannak azzal, hogy munka és család mellett próbálsz előre jutni a nyelvtanulásban, így arra törekednek, hogy minden segítséget megadjanak neked. Hozzáállásukat a türelem és segítőkészség jellemzi, elkötelezettek a felnőttek nyelvtanítása mellett.

Állandó tanári gárdával dolgozunk, ezzel garantáljuk a szakmailag megalapozott csapatmunkát, ahol a tanulóink sikere áll a középpontban. Minden héten, csütörtökön 13 órától 15 óráig tanári értekezleten elemezzük a tanulóink haladását, és megvitatjuk, hogyan tudnánk még jobban segíteni. A tanári értekezleteknek köszönhetően mindenki naprakész a tanulók haladásával kapcsolatban. A magas színvonalú nyelvtanítás alapja a nyelvtanárok összehangolt munkája, amire garancia a nálunk zajló csapatmunka.

TANULÓ KÖZPONTÚ OKTATÁSSZERVEZÉS

Már a szintfelmérésen tapasztalni fogod, hogy nyelviskolánkban te vagy a középpontban. Mindenre kiterjedő tájékoztatást kapsz, nem hagyunk nyitott kérdéseket. Nyelvtanítási rendszerünket, feltételeinket könnyen átláthatod, nem támasztunk „rejtett” feltételeket. Képzési szerződéseink pontosan és érthetően tartalmaznak mindent, nincsenek „apróbetűs” részek, amikre később derülne fény.

Oktatásszervezőink napi kapcsolatban lesznek veled, végig a nyelvtanfolyamod alatt. Telefonon reggeltől estig elérhetők, így a nyelvóráid tervezésében is segítenek. Ha valami miatt módosítanod kell, az sem jelent majd gondot, ebben is azonnal segítenek. Ráadásul személyesen is jelen vannak a nyelviskolánkban, így bármilyen problémával fel tudod keresni őket. Barátságosak, segítőkészek és naprakészek, így mindenre választ tudnak adni neked. Nyelviskolánk folyamatos nyelvtanításra van kialakítva, így minden munkatársunk állandóan azért dolgozik, hogy a te zavartalan haladásod a nyelvtanfolyamodon 100%-ban biztosított legyen.

A weboldalunkon nem tudunk mindent részletesen elmagyarázni, hogyan zajlik nálunk egy nyelvtanfolyam, hogyan tudsz rendszeresen beszédórákra járni, illetve hogyan tudod majd te írni az órarended. Ezért szívesen látunk személyesen is nyelviskolánkban. Szeretnénk személyre szabottan foglalkozni veled, ezért célszerű előre időpontot egyeztetned. Természetesen felkeresheted időpont nélkül is nyelviskolánkat, ilyenkor előfordulhat, hogy pár percet várnod kell. Jelentkezz szintfelmérőnkre vagy egy személyes tájékoztatásra és mindent megmutatunk neked.

Csak nálunk kecskeméten- 16 órás PRÓBATANFOLYAM- hÁROM HÉT ALATT

A próbatanfolyamon kockázatmentesen letesztelheted a nyelvoktatási módszerünket, megismered nyelvtanárainkat és azt is megtapasztalhatod, hogy a rugalmas órarenddel képes vagy-e angolt vagy németet tanulni.

Próbatanfolyamunk nem „butított” nyelvtanfolyam, ugyanazok a nyelvtanárok foglalkoznak veled, ugyanolyan hatékony felkészítésben lesz részed, mint állandó tanulóinknak. Ráadásul a próbatanfolyam alatt nem kell megvásárolnod a tankönyveket, díjmentesen használhatod a mi könyveinket. A nálunk tanulók 95%-a a próbatanfolyamot választotta elsőre. Miután kipróbálták módszerünket, megismerték nyelvtanárainkat, 10 emberből kilencen minket választanak nyelviskolájuknak.

Egy próbaóra vagy 16 nyelvórás próbatanfolyam segít abban, hogy megismerj egy nyelviskolát és megalapozott döntést hozzál a hatékony nyelvtanulásod érdekében? Szerezz tapasztalatot személyesen 16 nyelvóra alatt, ne vélemények, benyomások alapján döntsd el, hol tanulsz majd angolul vagy németül akár több hónapon át. Várunk minél hamarabb, hogy segíthessünk neked is.

Ráadásul a kockázatod is átvállaljuk, ha mégsem jön be nyelviskolánk neked, vagy nem fér bele az idődbe a nyelvtanfolyamod rendje, akkor visszafizetjük a próbatanfolyam teljes árát. Csak annyi a feltétele, hogy a 16 nyelvórát ne használd fel teljesen, és a három hetes határidő letelte előtt jelezd, hogy nem folytatod a nyelvtanulást.

Amíg nálunk tanulsz, érezni fogod, hogy te vagy a középpontban, mindent megteszünk a haladásodért, és a célod eléréséért. Személyesen is törődünk veled, nem hagyunk nyitott kérdéseket, szeretünk tanítani, és mi akkor örülünk, ha te elégedetten távozol minden nyelvórádról.

Tanulóink véleményei

„El se tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy sikerült a középfokú nyelvvizsgám. Nagyon nehéz volt időt szakítanom a folyamatos tanulásra, de megérte a fáradságot. Köszönöm a rengeteg segítséget és biztatást, amit tőletek kaptam, nélkületek nem sikerült volna.”
Hargitai Ilona

„Tele voltam frusztrációval, az angol nyelvvel kapcsolatban, egyszerűen nem ment a tanulás, hiába jártam magántanárhoz. Úgy éreztem egy feneketlen kútba dobálom a pénzem és időm, mert nem jönnek az eredmények. Barátnőm ajánlására kerestelek fel benneteket kétségbe esve. Aztán a próbatanfolyam során annyi segítséget és pozitív visszajelzést kaptam, hogy újra éledt bennem a remény, hogy nem irreális elvárás magamtól, hogy értsem és beszéljem az angol nyelvet. Azóta eltelt négy hónapban úgy érzem, annyit fejlődtem, mint előtte évek alatt, amit nektek köszönhetek. Bízok a tanáraimban, merek kérdezni és azonnal válaszokat, magyarázatokat kapok tőlük, ami mindig előre lendít.”
Elekes Péter

„Másik nyelviskolában már a harmadik 100 órás tanfolyamot végeztem el, de még mindig nem mertem megszólalni németül. Az órákon olyan keveset beszéltünk, hogy a szavak kiejtésével és a mondatok összerakásával komoly gondom volt. Hiába írtam jó teszteket értettem meg a nyelvtani szabályokat, beszéd nélkül semmit sem ért az egész. Végül belevágtam a próbatanfolyamba nálatok és az ott tapasztalt megközelítés meggyőzött, hogy nekem is tudtok segíteni. A rendszeres beszédórák tényleg a kommunikáció gyakorlásáról szóltak, végre mertem beszélni németül a hibáim ellenére is. Ma már nem stresszelek, ha beszédórára kell jönnöm, kimondottan élvezem, hogy németül beszélünk, amihez nagyban hozzájárul a vidám légkör és a tanárok hozzáállása. Igazából mindenkinek így kéne nyelvet tanulni, bátran merlek benneteket másoknak ajánlani.”
Soltész Erik

„A beszédórákat tartom a legjobbnak. Mindig vannak olyan feladatok amik jól megdolgoztatják a csapatot. Rengeteget beszélünk, másról se szól ez az óra, ráadásul mindenkire jut elég figyelem az órát tartó tanártól.”
Kiss Alexandra

„A módszereteket emberségesnek tartom. Tekintettel vagytok arra, hogy az időbeosztásomat időnként akár hirtelen is meg kell változtatnom. A tanárok nem „leadják” az anyagot, hanem maximálisan segítenek, hogy én meg tanuljam az anyagot. A tesztek, vizsgák pedig segítenek lemérni a fejlődésem. Elégedett vagyok, nem is kívánhatnék jobb nyelviskolát magamnak.”
Laposa Dávid

„Annyit hallottam már rólatok a munkatársaimtól, hogy gondoltam utánajárok, mi folyik itt. Már a szintfelmérőn is maximális figyelmet és alapos válaszokat kaptam, így nem volt kérdés, elkezdem a próbatanfolyamot. Elvégre 16 óra alatt mélyebben meg tudom ismerni ezt az egészet. A próbatanfolyam aztán teljesen meggyőzött, igazi profi munka folyik itt nálatok. Nem volt kérdés, hogy tovább iratkozom.”
Laczkó Péter

„Nyelvvizsgára volt szükségem, hogy megkaphassam a beragadt diplomámat. Jártam másik nyelviskolába, ahol több kurzust követően elküldtek nyelvvizsgára. Egyik sem sikerült. Utána magántanárnál készültem, újra megbuktam. Kétségbeejtő volt a helyzet, azt gondoltam, nekem ez sose fog sikerülni. Aztán belebotlottam interneten a honlapotokba, és jelentkeztem szintfelmérőre. Ott ért az igazi felismerés, az alapos felmérésnek köszönhetően kijött, hogy hiányos és kevés a tudásom, magyarán nem tartok nyelvvizsga szinten. Ezért nem sikerült kétszer sem, nem velem volt gond, hanem a korábbi helyeken idő előtt küldtek vizsgákra.”
Bárczi Imre

„Egyáltalán nem hasonlítatok egy iskolára. Ott merevek a tanárok, órán nem kérdezhetek, beszélni is csak akkor, ha kérdeznek. Nálatok segítőkészek a tanárok meg türelmesek. Ha tízszer kérdezek meg valamit, akkor tizedszer is elmagyarázzátok. Beszédórákon pedig annyit gyakorlok, hogy bátran meg merek szólalni akár az utcán is. Szuperek vagytok, szeretek járni hozzátok.”
Kiss LiliánaA kézzel írt vélemények eredetijét megtekintheted nyelviskolánkban.

Miben segíthetünk?